top of page
Ordning Annas Omtanke_

Hur går ett uppdrag till...

Organisera ditt hem så du får tid över till det som är viktigt på riktigt för just dig. Varje uppdrag är unikt men i princip kan du luta dig mot stegen nedan.

Välorganiserat garderob

01

Konsultation

Vi hörs per telefon där du får berätta vad du behöver hjälp med och vi tittar på lösningar om hur vi kan gå vidare, ibland behövs även ett besök hemma hos dig för att jag skall kunna ta fram en rimlig offert åt dig.  Vi bestämmer här hur delaktig du skall vara i projektet, vad jag skall göra och vad du själv vill ta dig an.

02

Offert 

När vi klargjort vad som skall ingå i uppdraget och vad du vill ha hjälp med, tar jag fram en offert till dig som du behöver godkänna innan vi kan kan komma igång med arbetet på plats. 

hyllor
Barnskor i skåp

03

Organisering

När vi kommit så här långt är det dags att sätta igång med att sortera, rensa och organisera dina saker.  Du behöver själv ta ställning till vilka saker du vill behålla, skänka, slänga eller sälja och denna process hjälper jag dig igenom. Beslutet är alltid ditt. 

04

Avslut

De saker som du väljer att rensa ut kan jag sedan ta med mig och lämna till donation eller slänga. Vill du ha hjälp att sälja av vissa saker kan jag hjälpa dig lägga upp annonser om vi kommit fram till att det skall ingå i uppdraget. 

Önskar du sedan ytterligare städning förmedlar jag kontakt till lämplig städfirma då det inte ingår i mina tjänster. 

Badrumshylla

Vill du komma i kontakt med mig? Klicka bara på knappen så kommer du rätt...

Med värme & omtanke Anna

bottom of page