top of page

Varför ändrar Annas Omtanke inriktning...?

Uppdaterat: 13 maj 2022

Nja, jag ändrar ju inte helt... jag bara följer mitt hjärta och utökar med en ny typ av tjänst, lägger till uppdrag som ordningskonsult i min tjänsteportfölj.


Jag startade mitt företag i september 2020 och vägen dit var krokig, liksom vägen fortsatte vara krokig även efter jag var igång med min verksamhet - lite som livet är liksom. Vi människor är både lika och olika. Vissa lär sig saker genom att läsa eller lyssna på andra, andra människor lär sig genom att pröva sig fram, göra misstag och pröva något nytt - jag hamnar nog snarare i den senare kategorin. From nu är loggan enbart företagsnamnet Annas Omtanke, för den genomsyrar allt jag gör - yoga, ordning & reda, coachning med omtanke om dig som anlitar mig.Lite nystart - En enklare logga

 

Yoga med Omtanke i egen lokal from hösten 2022

Jag kommer framöver ha mitt största fokus på yogan i min egen lokal i Ljungby som jag öppnar upp i september 2022. Här kommer jag hålla klasser terminsvis (höstens klasser släpps på hemsidan inom kort), samt bjuda in till pop-up klasser, event, workshops och erbjuda yoga till företag, föreningar och privata event så som möhippor, svensexor mm. Att få dela yogan med er är en ynnest. Yogan hos mig är inte en mall, den låter varje deltagare känna in, släppa krav och måsten - en motpol till alla typer av prestation.


I sommar blir det några tillfällen med yoga i Hembygdsparken i Ljungby, tisdagar kl 17:30-18:30, denna delar jag med Jessica och Kristina, schema och annan information finns HÄR, du finner även information om sista inneyogan på Utkiken där.

Ordningskonsult uppdrag i Ljungby med omnejd

Huvudfokus nr 2 blir den nya tjänsten som jag erbjuder. Jag har alltid älskat inredning samt ordning & reda, så i höstas när jag fick nys om att ett nytt yrke håller på att blomma upp i Sverige insåg jag att detta var pusselbiten jag saknat i mitt liv. Att hjälpa andra människor rensa, organisera och strukturera i sina hem så att de fåt en enkel vardag och tid över till sådant som är meningsfullt och berikande för dem.


Jag fann också en fantastisk medlemsorganisation SBPO - Svenska branschföreningen för konsulter inom produktivitet och ordning. En organisation med gemenskap, kunskap och tydliga grundläggande värderingar som stämmer helt och hållet med mina egna. Jag har ännu inte fått in mina uppgifter på deras hemsida, men det är på gång.

Vill du läsa mer om min nya tjänst ORDNING & REDA så klicka dig vidare på knappen här:Coachningen finns kvar...

i min verksamhet. Det är ett fantastiskt verktyg att genom samtal och frågeställningar skapa förändringar i livet för dig som är redo. Förändringen jag gör inom detta område är att jag för nya kunder framöver kommer erbjuda korta samtal (ca 30 minuter) via telefon eller video. Allt för att du som har ont om tid skall få den hjälp du behöver - enkelt, smidigt och tidseffektivt.


Som sammanfattning av dagens inlägg...

jag vill med min verksamhet hjälpa dig som har ont om tid att få in mer lugn & harmoni i ditt liv. Innan jag blev sjuk av stress förstod jag inte hur oerhört viktigt det är att göra saker som fyller på oss, som låter hjärnan gå ner i varv och få lugn. Nu har jag lärt mig hur viktigt det är och samlat på mig fantastiska redskap på vägen - låt mig dela dem med dig. Genom yoga, ordning & reda eller coachning - alla människor är olika, behöver individuella lösningar och därför har jag 3 ben i företaget. Vissa vill ta del av alla mina tjänster, andra väljer 1 eller 2 - det är helt upp till dig.


Du når mig lätt via formuläret på Kontakt sidan - varmt välkommen till Annas Omtanke.