top of page

Yogaretreat - Kropp & Sinne

19 augusti 2023

Annas Omtanke retreat Finnstugan 3_edited.jpg

Nu är det dags att avsätta tid för dig, boka din plats på sensommarens yogaretreat. En dag som kommer handla om att få fylla på både kropp och sinne - medvetet, omtänksamt och lugnt.

På detta yogaretreat i Finnstugan ger jag dig yoga, skogen, meditation, vattnet, stillheten & övningar i medveten närvaro. Ger dig en dag där du kan fylla på dig själv. Självklart finns möjlighet att ta ett dopp i sjön om du önskar, kanske tittar solen fram denna dag?

En omtänksam dag för DIG!

En dag som bjuder på 2 olika sorters yoga: den lugna yinyogan och en även den lite mer fysiskt aktiva yogan som sker på Annas vis. Alltid utifrån dina förutsättningar.  Vi kommer ta en promenad i skogen där vi delvis vandrar under tystnad, stannar till för övning i medveten närvaro som jag guidar dig igenom.  Om du vill finns möjlighet att ta ett dopp i sjön & gå en bit av rundan barfota. Givetvis är detta helt valfritt - dagen är för din skull. Dagen handlar helt och hållet om att grunda dig själv, fylla på dig själv med yogan, lugnet och naturen som verktyg.

Under dagen kommer du serveras mellanmål både förmiddag & eftermiddag samt en god lunch.

Yogaretreat Finnstugan Annas Omtanke

Information:

Datum:  19 augusti

Tid: 9:00-15:00

Plats: Finnstugan och dess omgivning.

Pris : bokningen är stängd.

Viktigt! vid bokning ange ev allergier eller specialkost. Har du några frågor så är du välkommen att höra av dig. 

Varmt välkommen, 
Anna

Tag gärna med egen matta och filt, saknar du detta säg till så fixar jag det.  Bokningsregler och villkor se nedan.

bottom of page