top of page

Yogaretreat - Kropp & Sinne

19 augusti 2023

Nu är det dags att avsätta tid för dig, boka din plats på sensommarens dagretreat. En dag som kommer handla om att få fylla på både kropp och sinne - medvetet, omtänksamt och lugnt.

På detta dagretreat i Finnstugan delar jag med mig av yoga, skogen, meditation, vattnet, stillheten & övningar i medveten närvaro. Ger dig en dag där du kan fylla på dig själv. Självklart finns möjlighet att ta ett dopp i sjön om du önskar, hoppas på att vattnet är härligt uppvärmt i augusti när vi ses här. 

Annas Omtanke retreat Finnstugan 3_edited.jpg

En omtänksam dag för DIG!

En dag som bjuder på 2 olika sorters yoga: den lugna yinyogan och en även den lite mer fysiskt aktiva yogan som sker på Annas vis. Alltid utifrån dina förutsättningar.  Vi kommer också ta en promenad i skogen där vi vandrar under tystnad, stannar till för övning i medveten närvaro som jag guidar dig igenom.  Om du vill finns möjlighet att ta ett dopp i sjön & gå en bit av rundan barfota. Givetvis är detta helt valfritt - dagen är för din skull. Dagen handlar helt och hållet om att grunda dig själv, fylla på dig själv med yogan, lugnet och naturen som verktyg.

Under dagen kommer du serveras mellanmål både förmiddag & eftermiddag samt en god lunch från Gästgivaregården i Ljungby.

annas omtanke yoga ljungby finnstugan.jpg

Information:

Datum:  19 augusti

Tid: 9:00-15:00

Plats: Finnstugan och dess omgivning.

Pris : 1395:-

Viktigt! vid bokning ange ev allergier eller specialkost. Har du några frågor så är du välkommen att höra av dig. 

Varmt välkommen 
Anna Melin

Tag gärna med egen matta och filt, saknar du detta säg till så fixar jag det.  Bokningsregler och villkor se nedan.

bottom of page