top of page

Yoga online med Omtanke

Köp av denna produkt är inte länge möjlig.

Att utöva yoga regelbundet har fördelarna att det kan förbättra din sömn, göra det lättare för dig att komma ner i varv, ökad rörlighet och därmed känna mindre smärta i kroppen.

 

Dessa klasser som jag har spelat in till dig har fokus rörlighet, självkärlek & lugn. Det är klasser som passar dig som inte har yogat innan och som nu känner dig nyfiken på vad yogan kan ge dig. Du bokar onlineyogan genom att skicka ett mail till mig. 

endast tillgänglig i oktober 2022.

Köp onlineyogan
Yoga Annas Omtanke 5.jpg

Yoga var du vill... 

Har du svårt att ta dig till min yogalokal eller vill komplettera terminsyogan,  är detta ett smidigt sätt att nå Yoga med Omtanke. Yogan är ett sätt att vända uppmärksamheten inåt och lyssna på vad din kropp tycker passar just DIG. Här får du chansen att göra det var du än befinner dig...

Köper du dessa klasser nu, får du ett mail med totalt 11 videos. Dessa

innehåller 9 olika yogaklasser på mellan 13-60 minuter, varje klass är unik och innehåller varierar med olika teman. 2 filmer är enbart andningsövningar, då ditt andetag kan vara så hjälpsamt för att finna lugn & ro. 

Du har tillgång till dessa inspelningar så länge du själv önskar.  Välj film utefter hur mycket tid du har och vad du behöver just i stunden. Tanken är att yogan skall vara enkel, lättillgänglig & smidig för dig.

 

Uppstår frågor om en övningen el annat - då hör du av dig via mail el sms, så hjälper jag dig.

  • Sista chansen att köpa detta paket, säljstopp 31 oktober 2022.

  • Priset för samtliga klasser är xxx:-

 

  • Försäljning av onlineyoga med Omtanke är stängd

Annas omtanke yoga online.jpg
Ja tack, jag vill köpa onlineyogan

Är det något du undrar över? Hör av dig till mig: hej@annasomtanke.com

bottom of page