Skog_edited_edited.jpg
Black on Transparent.png

ANNAS OMTANKE

Boknings/Avbokningsregler 

Yogaklasser terminsvis köps och betalas som en enhet. Anmälan är bindande, om du får förhinder kan du överlåta platsen till annan person. Terminsavgift återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg. 

 

Om du får förhinder vid något tillfälle meddela mig så snart du vet, via sms till 070-6708603. Missad klass kan tas igen på annan schemalagd klass i mån av plats. Önskar du ta igen missad klass behöver du höra av dig till mig, så hittar vi en lösning.

Yoga online: Köps som en enhet och är avsedda endast för enskilt bruk. Filmerna får inte delas vidare. Inloggningen är personlig och du har tillgång till filmerna under 1 år från inköps datum. Du kan använda de inspelade klasserna var du vill, när du vill och hur många gånger du vill så länge de inte sprids. 

Event & Workshops: bokas per gång, anmälan är bindande. Skulle du få förhinder går det fint att överlåta platsen till en annan person. 

Ordning & Reda uppdrag: Vid inbokat möte i ditt hem ansvarar du för att jag får tillgång till bostaden på överenskommen tid. Avbokning måste ske senast 24 h innan avtalad tid, i annat fall sker debitering. Innan arbetet påbörjas skall lämnad offert från Annas Omtanke godkännas så att vi båda är överens om vad som skall uppnås på utsatt tid. 

Coachsamtal: avbokas senast 24 h innan samtal till mail: hej@annasomtanke.com eller sms till 070-6708603. För samtal som avbokas senare sker debitering.

Personuppgiftspolicy hittar du hör.