top of page

Yoga & stresshantering för företag

Flera studier visar att yoga ökar förmågan att hantera stress, förbättrar minnet och stärker immunförsvaret. De fysiska positionerna stärker kroppen och motverkar onda ryggar och stela nackar. Vad skulle det innebära för er arbetsgrupp om ni sänkte sjukfrånvaron? ökade fokuset? fick ett bättre mående? Ekonomiskt och socialt - vinsterna med yoga & stresshantering är stora. 

Har ni personal som är stressad? har värk? blir sjukskrivna pga den här typen av symtom? 

Har ni råd att inte vara ett smart företag? Yoga är en lösning för hela människan, kropp, andetag och sinne. Att fysisk aktivitet är bra för hälsan har de flesta koll på. Visste du att regelbunden yoga kan minska oro, förbättra humöret, sänka upplevelsen av smärta och att det inte finns negativa biverkningar.

Förutom föreläsning om praktisk stresshantering med praktiska inslag, yogaklasser på stol eller matta erbjuder jag individuell coachning för medarbetare. Coachningen gäller stresshantering och förebygga psykisk ohälsa pga stress. 

Annas Omtanke Ljungby

Paketlösningar

Paketen nedan är exempel på upplägg. Jag hjälper gärna till att anpassar uppläggen så att det passar just era behov. 

Mötesrum
Bas 1

1 kortare föreläsning om vardaglig stresshantering med praktiska inslag så som andning och avslappning.

Passar fint för en större grupp, då vi inte behöver några yogamattor utan sitter på stol, ex i ett konferensrum.  Tidsinvestering ca 45-60 minuter.

Läs mer
yoga Pose
Standard

kortare föreläsning om vardaglig stresshantering följt av en  yogaklass med naturliga inslag av fysiska yogapositoner, andning och avslappning.

En lyckad kombination av paket Bas 1 & 2. För dig som har ca 1,5 timme i anspråk.

Läs mer
Sträcker sig på yogamatta
Bas 2

yogaklass med naturliga inslag av fysiska yogapositoner, andning och avslappning.

Klassen bjuder på både aktiv och lugn yoga under ca 60 minuter. Ökad rörlighet, medvetenhet och avslappning står i fokus.

Läs mer
Stretching
Extra

3 träffar med yoga & mindfulness. Varje träff ger praktiska övningar i fysiska positioner, andning och mindfulness. Teori och praktik i stresshantering. Varje träff har nytt innehåll för att ge er maximal nytta.

 

Vid första tillfället ses vi ca 1,5 h för att ni också ska få ta del av föreläsningen den mentala delen av god hälsa.

Läs mer

När ni är redo att förebygga ohälsa på er arbetsplats och ge era anställda möjlighet till hållbar hälsa över tid, då är ni varmt välkomna att höra av er till mig...

Ida-Marie, Polymega i Lagan AB

Vi tyckte att yogan var väldigt avkopplande, din energi gav lugn och ro, vi kopplade av helt och kände oss trygga med de rörelser du valt ut i vårt pass.

Man behöver inte vara vig för att våga prova yoga med Anna. Från föreläsningen innan fick vi med oss att man kan välja vad man vill slösa sin energi på, man kan välja bort saker i sin vardag som tar energi istället för att ge energi. Vi gick alla från passet med en lugn och go känsla i kroppen, och alla var väldigt positiva! Vi rekommenderar dig varmt.

bottom of page