top of page

Vem är Anna? 

Jag hjälper dig som har ont om tid få utrymme för det som är viktig på riktigt för DIG.  Här får du hjälp att nå inre  lugn & harmoni i livet. 

Skog_edited.jpg

Om mig

HJÄLPER DIG GÅ FRÅN STRESSAD TILL LUGN & HARMONISK

Jag brinner för välmående hos varje individ, vi lever i ett samhälle präglat av prestation och krav - hos mig möts du av en möjlighet att lyssna inåt, skala av, hitta enkla lösningar som gör att du sparar tid och energi till det som är viktigt på riktigt för Dig. När du jobbar med mig möts du alltid av omtanke och ett lugnt tempo.

-Jag har börjat känna efter vad som passar mig, sa en yogakund för ett tag sedan.

Där sätter hon fingret på min filosofi, det är hur det känns för dig som är det viktiga för mig, inte hur det ser ut eller "ska" vara - oavsett om det handlar om yoga, organisering eller något annat i ditt liv. 

Yoga Coachsamtal AnnasOmtanke_edited_edited.png

Innan jag blev sjuk i en utmattningsdepression tyckte  jag inte att det fanns tid att prioritera mig själv, det var linget aktivt val utan det var bara fullt upp med allt annat. Det var inte en enskild händelse som ledde fram till att jag hamnade  i en utmattning, utan snarare flera. Jag hade ett jobb som drabbade 3:e part om jag var frånvarande, vilket ledde till att jag jobbade både med lunginflammation och bruten handled  samt att det var flera personliga händelser som tog både tid & energi från mig. 

 

Hösten 2016 blev jag sjukskriven och från sjukvården fick jag en ask piller, ett sjukintyg och ramlade sedan mellan stolarna... Jag letade upp min väg till läkning på annat håll, jag fann den genom yogan med dess verktyg så som andningsövningar, medveten närvaro och fysiska positioner. Jag har även läkt genom samtal med olika coacher  och tid i naturen. (Visste du att gröna växter påverkar ditt mående lugnande  och påverkar din hälsa positivt enligt flera vetenskapliga studier) .

Jag vet att det går att må bra även när livet bjuder på utmaningar.  Mina utbildningar* och erfarenheter gör att du kan känna dig trygg när vi jobbar tillsammans. Alla individer är olika & unika - och behöver hitta sin egen väg till ett hållbart liv. Något som dock inte skiljer oss åt är hur hjärnan och kroppen påverkas av stress, detta ämne tar jag i beaktning i alla mina lösningar. Hos mig får du ingen standardlösning utan en lösning som utgår från ditt liv just nu.  Vill du veta mer hur jag kan hjälpa dig? Fyll i formuläret nedan så återkommer jag...

* Psykologi, sociologi och socialpsykologi vid Växjö Universitet.

Coach utbildning: KBT - Kognitiv beteende terapi  ACT- Acceptance and commitment therapy.

Yogalärare 200 h och vidareutbildningar.

Stresshanterings- och mindfulness coach

FaR-ledarutbildning

bottom of page