Sommarboost med Omtanke

Samla ny kraft och energi - inför semestern, så du kan njuta fullt ut när den väl startar!

Häng med i Sommarboost med Omtanke i juni, få små enkla, lättillgängliga övningar direkt hem till din mail - övningar som du kan plocka fram och göra precis när du behöver. Gör dem först tillsammans med mig, sedan är det enda du behöver dig själv, din kropp och ditt andetag.

Har jag sagt att jag älskar det som är enkelt? Det gör jag och precis därför vill jag dela det med dig.

Enkelt att vara med...

Du får övningar för ditt andetag, som skapar lugn och balans genom olika tekniker. Perfekt eftersom du alltid har ditt andetag med dig. Du kommer också få några korta rörelsesekvenser för att släppa på spänningar tex kring nacke och axlar, rygg mm Som grädden på moset, guidar jag dig med några korta meditationer som du sedan kommer kunna göra på egen hand.

Sommarboost med Omtanke 2.png

Hur du får materialet?

Allt du behöver göra är att öppna din mail måndag, onsdag och fredag i juni så har Sommarboost med Omtanke landat där -  enkelt och lättillgängligt. Och om det inte passar just dessa dagar, så ligger ju innehållet kvar hela sommaren. 

Yoga Ordning Samtal Annas Omtanke Ljungby

Vad du behöver göra senast 31/5?

Boka din plats  och betala via swish el insättning på bg nu - så kan du luta dig tillbaka och vänta in första mailet som kommer 1 juni.  Hela boosten under juni för 295:- .  1 /6 sänds alltså första mailet för Sommarboost med Omtanke ut - det vill du inte missa. 

Längtar du efter semestern som en räddning för din återhämtning, häng med i Sommarboosten och hitta balansen redan nu. Så du kan njuta fullt ut från din första semesterdag och inte behöver använda första veckan av ledigheten till att varva ner. 

Sommarboost med Omtanke.jpg

Sommarboost med Omtanke

Du vill känna dig pigg, lugn och i balans när din semester börjar, inte sönderstressad och slutkörd. Här får du verktygen som tar dig dit!

Låt juni månad bli alldeles, alldeles underbar.

Friskvårdsbidraget gäller för denna tjänst.