top of page

Coachsamtal
 

"Mötet med dig har påverkat mitt liv så positivt. Redan på första samtalet lyckades du med det som ingen av de otaliga andra terapeuter jag gått hos lyckats med" (ord från coachklient)

Jag tror inte på mallar eller måsten - du är unik och jag kan hjälpa dig hitta ditt sätt att komma tillrätta med vad du behöver förändra. Jag kan absolut vara jobbig, peta på ömma punkter med mina frågor - och det är för att du skall hitta DINA svar. 

"-Så stor skillnad det är i mitt liv bara på dessa få samtal, jag känner mig gladare, lugnare och tillfreds" (ord från annan coachklient)

Inga frågor är för små eller för stora, jag möter dig där du är NU. Jag brinner för att du skall må bra, känna livsglädje och meningsfullhet. Genom mina egna erfarenheter av livet vet jag att det är möjligt att nå förändring, det gäller att våga ta hjälp, våga ta nya steg och på vägen känna stöd och trygghet - där hjälper jag dig mer än gärna.

Är du duktig på att prioritera andra och glömma bort dig själv? 

Känner du dig orolig får lätt "katastroftankar"? 

Tänker du att du "ska bara" innan du gör något för dig själv? 

Du är van att lösa problem och att kämpa, men just nu funkar det inte hur du än försöker.  Då är samtal med mig en god idé - för jag vet att du inte behöver ha det så, och jag har möjlighet att hjälpa dig. 

Jag erbjuder förutom 1:1 coachning även en onlinekurs som tar dig 

Från Stressad Till Självsnäll

kursen har just nylanserats och du kan gå den när du vill, var du vill helt i din egen takt. Lämpligen under 2-3 veckor men du har tillgång till den i 6 månader. Så ingen stress. Kika under Onlinetjänster så hittar du all info. 

Coachsamtal AnnasOmtanke.png

Vid coachsamtalen utgår vi från din nuvarande situation, vi ser vad som fungerar och vad som inte fungerar. Genom frågor och olika övningar från mig kommer du få nya sätt att tänka, känna och agera med ett större lugn och godare självkänsla.  Jag är certifierad coach i KBT & ACT*, har utbildning i psykologi, stresshantering och mindfulness. Mina erfarenheter och utbildningar gör att du kan vänta dig goda resultat. Jag är lugn, trygg & kanske lite jobbig - allt för att du skall få det du behöver. 

*KBT - Kognitiv beteende terapi  ACT- Acceptance and commitment therapy

Annas Omtanke Ljungby coachsamtal.jpg

Samtalen sker alltid med utgångspunkt i att DU skall känna dig trygg och påfylld. Du bokar ett samtal i taget och väljer själv hur många samtal du vill ha. Ibland kommer du långt med 1 samtal, ibland behövs fler... hos mig tar vi ett steg i taget  - i din takt.

Vi hörs på telefon, via videosamtal el ses hos Annas Omtanke på Helsingborgsv 9, Ljungby.

Annas Omtanke

Anna är en fantastisk coach som lyssnar in, ger energi, ställer de där obekväma frågorna som gör att jag får tänka till med hela min själ. Anna leder och ger råd och verktyg som gör att jag mår bättre och tänker i nya banor.  Mitt liv har verkligen förändrats.

Tack för all pepp och hjälp!

Camilla, coachklient.

Coachsamtal AnnasOmtanke.png

Coachsamtal för Dig

Det är din tur nu - att känna dig pigg, glad och tillfreds med livet. Kanske "borde" du redan känna så, då du utåt sett har allt man ska ha... men på insidan känns det annorlunda. Välkommen att höra av dig för ett liv som känns bra på insidan, din insida. Kram Anna

bottom of page