top of page

Coachsamtal
 

Är du duktig på att prioritera andra och glömma bort dig själv? Är du trött på att vara en serviceinrättning för allt och alla andra? Har du svårt att sova eller svårt att somna? Vaknar du sedan helt utan energi? Tänker du att du "ska bara" innan du gör något för dig själv?  Du är van att lösa problem och att kämpa, men just funkar det inte hur du än försöker.  Då är samtal med mig en god idé - för jag vet att du inte behöver ha det så, och jag har möjlighet att hjälpa dig. 

"Mötet med dig har påverkat mitt liv så positivt. Redan på första samtalet lyckades du med det som ingen av de otaliga andra terapeuter jag gått hos lyckats med" (ord från coachklient)

Jag tror inte på mallar eller måsten - du är unik och jag kan hjälpa dig hitta ditt sätt att komma tillrätta med vad du behöver förändra. Jag kan absolut vara jobbig, peta på ömma punkter med mina frågor - och det är för att du skall hitta DINA svar. 

"-J-vla Anna, du sätter fingret på precis det som jag behöver jobba med" (ord från annan coachklient)

Inga frågor är för små eller för stora, jag möter dig där du är NU. Jag brinner för att du skall må bra, känna livsglädje och meningsfullhet. Genom mina egna erfarenheter av livet vet jag att det är möjligt att nå förändring, det gäller att våga ta hjälp, våga ta nya steg och på vägen känna stöd och trygghet - där hjälper jag dig mer än gärna.

Coachsamtal AnnasOmtanke.png

Vid coachsamtalen utgår vi från din nuvarande situation, vi ser vad som fungerar och vad som inte fungerar. Genom frågor och olika övningar från mig kommer du få nya sätt att tänka, känna och agera med ett större lugn och godare självkänsla.  Jag är certifierad coach i KBT & ACT*, har utbildning i psykologi, stresshantering och mindfulness. Mina erfarenheter och utbildningar gör att du kan vänta dig goda resultat. Jag är lugn, trygg & kanske lite jobbig - allt för att du skall få det du behöver. Här nedan kan du läsa om några olika upplägg jag erbjuder...

*KBT - Kognitiv beteende terapi  ACT- Acceptance and commitment therapy

Nytt från 1 juli 2023

Moln med silverfoder

Här & nu

Ibland är 1 samtal allt som behövs när livet känns tungt och utmanande. Då bokar du det här paketet. Under 60 minuter får du möjlighet att lätta på hjärtat och mötas av omtanke, nya sätt att hantera din situation och lösningar som passar dig där du är precis just nu.

Kan mycket väl hända att du får pröva en andningsövning eller meditation under samtalet. Vad du behöver  ser vi när vi träffas hos mig på plats i Ljungby, telefon eller online.

Pris 895:- 

Skog

Komma vidare

När du känner att det är nog, du är trött på att vara där du är just nu och det krävs förändring. 

Då bokar du det här paketet och vi möts i 5 samtal där vi tittar på ditt nuläge, kartlägger vad som behöver förändras och hur du skall göra för att ta dig till den punkt du önskar vara.

Du har i detta paketet också möjlighet till stöd via mail mellan våra träffar. 

Pris 4125:-

balanserande stenar

Bygg nytt

Nu är det dags, du har funderat länge nog och försökt göra förändringar på egen hand - men du sitter fast. Ständigt dåligt samvete när du säger nej till andra, tröttheten ligger över dig och hur mycket du än gör så finns det alltid mer problem att lösa. Stämmer detta in på dig? 

Då bokar du paketet "Bygg nytt" och under 10 träffar möts vi för att tillsammans ta dig från det läge du nu är  - till en livssituation där du får känna dig glad, pigg och harmonisk.

Du har i detta paketet också möjlighet till stöd via mail mellan våra träffar. 

Pris 7995:-

Annas Omtanke Ljungby coachsamtal.jpg

Samtalen sker alltid med utgångspunkt i att DU skall känna dig trygg och påfylld. För att veta vilket "samtalspaket" som passar bäst för dig, hör av dig till mig så hjälper jag dig hitta rätt.

Vi hörs på telefon, via videosamtal el ses hos Annas Omtanke på Helsingborgsv 9, Ljungby.

Annas Omtanke

Anna är en fantastisk coach som lyssnar in, ger energi, ställer de där obekväma frågorna som gör att jag får tänka till med hela min själ. Anna leder och ger råd och verktyg som gör att jag mår bättre och tänker i nya banor.  Mitt liv har verkligen förändrats.

Tack för all pepp och hjälp!

Camilla, coachklient.

Coachsamtal AnnasOmtanke.png

Coachsamtal för Dig

Det är din tur nu - att känna dig pigg, glad och tillfreds med livet. Kanske "borde" du redan känna så, då du utåt sett har allt man ska ha... men på insidan känns det annorlunda. Välkommen att höra av dig för ett liv som känns bra på insidan, din insida. Kram Anna

bottom of page