top of page

Coachsamtal
 

Samtal som leder dig inåt och framåt. Oro, ångest och effekter av stress kan vara utmanande att hantera och påverka din vardag, jag hjälper dig se nya lösningar som passar ditt liv. Du är van att lösa problem och att kämpa, men just funkar det inte hur du än försöker. Vill du ta dig i mål utan kamp? Hör av dig så hjälper jag dig. 

Varje människa är unik och bär på sina egna erfarenheter. Dina upplevelser genom livet gör att du är där du är precis just nu. Jag möter dig med omtanke och förståelse i samtal som leder dig till en ny plats i livet. 

"Mötet med dig har påverkat mitt liv så positivt. Redan på första samtalet lyckades du med det som ingen av de otaliga andra terapeuter jag gått hos lyckats med" (ord från coachklient)

Jag har ingen universallösning som funkar för alla, jag tror inte på mallar eller måsten - du är unik och jag kan hjälpa dig hitta ditt sätt att komma tillrätta med vad du behöver förändra. Jag kan absolut vara jobbig, peta på ömma punkter med mina frågor - och det är för att du skall hitta DINA svar. 

Inga frågor är för små eller för stora, jag möter dig där du är NU. Jag brinner för att du skall må bra, känna livsglädje och meningsfullhet. Genom mina egna erfarenheter av livet vet jag att det är möjligt att nå förändring, det gäller att våga ta hjälp, våga ta nya steg och på vägen känna stöd och trygghet - där hjälper jag dig mer än gärna.

Coachsamtal AnnasOmtanke.png

Vid coachsamtalen utgår vi från din nuvarande situation, vi ser vad som fungerar och vad som inte fungerar. Genom frågor och olika övningar från mig kommer du få nya sätt att tänka, känna och agera med ett större lugn och godare självkänsla.  Jag är certifierad coach i KBT & ACT*, har utbildning i psykologi, stresshantering och mindfulness. Mina erfarenheter och utbildningar gör att du kan vänta dig goda resultat. Jag är lugn, trygg & kanske lite jobbig - allt för att du skall få det du behöver.

*KBT - Kognitiv beteende terapi  ACT- Acceptance and commitment therapy

Annas Omtanke Ljungby coachsamtal.jpg

Samtalen sker alltid med utgångspunkt i att DU skall känna dig trygg och påfylld. 

Samtalen är mellan 30-60 minuter långa, första gången vi har samtal rekommenderar jag att vi bokar in ca 60 minuter.

Vi hörs på telefon, via videosamtal el ses hos Annas Omtanke på Helsingborgsv 9, Ljungby.

Annas Omtanke

Anna är en fantastisk coach som lyssnar in, ger energi, ställer de där obekväma frågorna som gör att jag får tänka till med hela min själ. Anna leder och ger råd och verktyg som gör att jag mår bättre och tänker i nya banor.  Mitt liv har verkligen förändrats.

Tack för all pepp och hjälp!

Camilla, coachklient.

bottom of page