top of page

Yoga & stresshantering för företag

Yoga som friskvård

  • Regelbunden hälsovård för er personal?

  • Ett personal event?

  • En kick-off?

Yoga kan ge er mycket, antingen som engångs event eller så skapar vi ett upplägg över några veckor, där era medarbetare får stresshantering, mental träning, återhämtning, rörlighet, styrka & balans i ett paket. Det går fint att kombinera yogan med en föreläsning i stresshantering också. Läs nedan om paketen jag erbjuder.

Flera studier visar att yoga ökar förmågan att hantera stress, förbättrar minnet och stärker immunförsvaret. De fysiska positionerna stärker kroppen och motverkar onda ryggar och stela nackar. Vad skulle det innebära för din arbetsgrupp om ni sänkte sjukfrånvaron? Ekonomiskt och socialt - vinsterna med yoga & stresshantering är stora.

Övningarna som vi går igenom kan ni sedan använda er av framöver för en hållbar helhets hälsa där både kropp & knopp får vara med.  Yoga som friskvård är en god investering.

Hösten 2022 öppnade jag i egen lokal på Helsingborgsvägen 9, Ljungby. Här finns nya möjligheter till friskvård med yoga: tex yogaklass vid lunchtid eller kombinerad yogaklass och föreläsning om stresshantering. Mitt förflutna inom HR gör att jag har god kunskap om hur viktigt det är att ta hand om sin personal.

Lilla paketet

En yogaklass på ca 45-60 minuter med  fokus att landa i nuet. Aktiv yoga, lugn yoga med avslappning på slutet. 

Passar  vid enstaka tillfällen så som planeringsdag , kick-off eller  våravslutning.

Mellan paketet

En föreläsning om hållbar hälsa utifrån hur kropp & hjärna fungerar + en yogaklass.

Passar  vid enstaka tillfällen så som planeringsdag eller kick-off.

Stora paketet

En yogaklass /vecka under 5 veckor. Varje klass har ett eget upplägg för maximal effekt hos er personal. 

Passar som regelbunden hälsovård. Yogan kommer med en rad fördelar.

Skräddarsytt upplägg

Passar inte något av paketen går det självklart att skräddarsy en lösning för er.

Kortare klasser, en kombination av regelbunden yoga och föreläsning/ar eller  något annat. 

Yoga ljungby Annas Omtanke

Lilla paketet

En yogaklass på ca 45-60 minuter med  fokus att landa i nuet. Aktiv yoga, lugn yoga med avslappning på slutet. Detta paket ger personalen en känsla av att komma ner i varv, finna lugna andetag och få ny energi och möjlighet till nya friska tankar.

Jag kan komma till er arbetsplats eller så kommer ni till min lokal. Yogaklassen utförs på yogamatta och i följsamma kläder. Har du en stor personalgrupp eller ont om plats går det göra om klassen så att den passar att utföras på stol. Lämplig tid för en engångsklass av detta slag är mellan 45-60 minuter, låt mig veta vad som passar in i ert schema för dagen. För att få ut max av er planeringsdag rekommenderar jag att klassen läggs innan lunch. Vid intresse skicka mig ett mail via "knappen" nedan. 

Lilla paketet

Mellan paketet

En föreläsning om hållbar hälsa utifrån hur kropp & hjärna fungerar +  en yogaklass. Detta paket ger öka kunskap om hur var och en på bästa sätt kan ta hand om sin kropp & knopp för hållbar hälsa över tid.  

Jag kan komma till er arbetsplats eller så kommer ni till min lokal. Yogaklassen utförs på yogamatta och i följsamma kläder. Har du en stor personalgrupp eller ont om plats går det göra om klassen så att den passar att utföras på stol.  Tidsåtgång för hela paketet  är ca 1,5 -2 timmar. (Går att anpassa efter era behov) Mellan paketet passar bra att lägga på morgonen som första punkt för dagen eller efter förmiddagsfikan.  Vid intresse skicka mig ett mail via "knappen" nedan. 

Mellan paketet

Stora paketet

En yogaklass /vecka under 5 veckor. Varje klass har ett eget upplägg för maximal effekt hos er personal.  Yogan kommer kunna ge ökad rörlighet i kroppen, ökad kroppskännedom och bygga stryka. Stela axlar och nackar får mjukna likaväl som sinnet får koppla av. Under dessa veckor innehåller klasserna både aktiv yoga, lugn yoga och avslappning. Allt för att boosta era medarbetare.

Passar som regelbunden hälsovård, stärker immunförsvaret, förbättrar koncentrationsförmågan och höjer självkänslan hos var och en. Varje veckoklass kan vara mellan 30-60 minuter, ni väljer vad som passar er bäst. Välj om ni vill lägga klasserna på morgonen, vid lunch eller någon annan tid. Vid intresse skicka mig ett mail via "knappen" nedan. 

Stora paketet
Annas Omtanke

Jag har hittat rätt yoga för mig, Annas lugna yoga och ville att mina kollegor skulle få prova det. Vi startade vår planeringsdag tillsammans med Anna och hade ett fantastiskt yogapass. Anna är lugn, naturlig, jordnära, förklarar enkelt och bra.  Även min mest kritiska kollega tyckte det var bra. 

Anna utstrålar värme och mycket positivitet så efter ett pass är man lugn & fylld med energi på samma gång.

 

Sofia, Förskolan Biet

Annas Omtanke Yoga för företag Ljungbyjpg

Boka paket eller ta fram skräddarsytt upplägg. 

Ni når mig lättast via mail ->

bottom of page