Kundanpassad Yoga

Namaste vit vägg.jpeg

Yoga som friskvård

  • Ett personalevent?

  • En kick-off?

  • En mer regelbunden hälsovård för er personal?

  • Ett komplement till annan träning för just Din idrottsförening? 

  • Ett kompisgäng som vill göra något ihop? 

Yoga kan ge er så mycket, antingen som engångs event eller så skapar vi ett upplägg över några veckor, där era medarbetare får stresshantering, mental träning, återhämtning, rörlighet, styrka & balans i ett paket. Det går fint att kombinera yogan med en föreläsning i stresshantering också.

Flera studier visar att yoga ökar förmågan att hantera stress, förbättrar minnet och stärker immunförsvaret. De fysiska positionerna stärker kroppen och motverkar onda ryggar och stela nackar.

Övningarna som vi går igenom kan ni sedan använda er av framöver för en hållbar helhetshälsa där både kropp & knopp får vara med.  Yoga som friskvård är en god investering.

Hösten 2022 öppnar jag i egen lokal på Helsingborgsv 9, Ljungby och då finns nya möjligheter till friskvård med yoga hos mig. Tex yogaklass vid lunchtid eller kombinerad yogaklass och föreläsning om stresshantering. Mitt förflutna inom HR gör att jag har god kunskap om hur viktigt det är att ta hand om sin personal - det är en investering för framtiden. 

Jag har hittat rätt yoga för mig, Annas lugna yoga och ville att mina kollegor skulle få prova det. Vi startade vår planeringsdag tillsammans med Anna och hade ett fantastiskt yogapass. Anna är lugn, naturlig, jordnära, förklarar enkelt och bra.  Även min mest kritiska kollega tyckte det var bra. 

Anna utstrålar värme och mycket positivitet så efter ett pass är man lugn & fylld med energi på samma gång.

 

Sofia, Förskolan Biet

Blir du nyfiken på hur ett upplägg kan se ut för dig och ditt företag?

 

Varmt välkommen att höra av er, så återkommer jag så snart jag kan.