top of page

Yoga & stresshantering för företag

Flera studier visar att yoga ökar förmågan att hantera stress, förbättrar minnet och stärker immunförsvaret. De fysiska positionerna stärker kroppen och motverkar onda ryggar och stela nackar. Vad skulle det innebära för er arbetsgrupp om ni sänkte sjukfrånvaron? ökade fokuset? fick ett bättre mående? Ekonomiskt och socialt - vinsterna med yoga & stresshantering är stora. 

Har ni personal som är stressad? har värk? blir sjukskrivna pga den här typen av symtom? 

Har ni råd att inte vara ett smart företag? Yoga är en lösning för hela människan, kropp, andetag och sinne. Att fysisk aktivitet är bra för hälsan har de flesta koll på. Visste du att regelbunden yoga kan minska oro, förbättra humöret, sänka upplevelsen av smärta och att det inte finns negativa biverkningar.

Jag erbjuder olika paketlösningar med yoga & stresshantering för arbetsplatser, ni ser dem här nedan.  Vill ni ha något annat upplägg än de jag presenterar nedan går det att ta fram. För mig finns bara möjligheter till hållbar hälsa.

Annas Omtanke Ljungby

Paketlösningar

Paketen nedan är exempel på upplägg, samtliga paket kan anpassas att utföras på stol och/eller på yogamatta.  Varje klass är lämpligen mellan 45-60 minuter beroende på er verksamhet.  De paket som innehåller föreläsning Jag kan komma ut till ert företag eller så ses vi i min lokal i Ljungby  - vi enas om det upplägg som blir bäst för er. 

Sträcker sig på yogamatta
Bas

1 yogaklass med praktiska övningar i fysiska positioner, en andningsövning och avslappning. 

Passar fint t ex på en planeringsdag när ni behöver extra fokus. 

Läs mer
yoga Pose
Premium

3 träffar med yoga & mindfulness. Varje träff ger praktiska övningar i fysiska positioner, andning och mindfulness. Teori och praktik i stresshantering. Varje träff har nytt innehåll för att ge er maximal nytta.

 

Vid första tillfället ses vi ca 1,5 h för att ni också ska få ta del av föreläsningen den mentala delen av god hälsa, hur våra tankar påverkar vårt månende.​​

Läs mer
yoga Class
Standard

1 träff  där ni får yogaklass med naturliga inslag av fysiska yogapositoner, andning och avslappning samt föreläsning  i ett och samma paket. 

Föreläsningen handlar om den mentala delen av god hälsa, hur våra tankar påverkar vårt mående.

Läs mer
Stretching
Exklusiv

5 träffar med yoga & mindfulness. Varje tröff ger praktiska övningar i fysiska positioner, andning och mindfulness. Teori och praktik i stresshantering. Varje träff har nytt innehåll för att ge er maximal nytta. 

Vid första tillfället ses vi ca 1,5 h för att ni också ska få ta del av föreläsningen den mentala delen av god hälsa, hur våra tankar påverkar  vårt mående.

Läs mer

När ni är redo att förebygga ohälsa på er arbetsplats och ge era anställda möjlighet till hållbar hälsa över tid, då är ni varmt välkomna att höra av er till mig...

bottom of page