top of page

Yoga i Ljungby

Spontanklass sommaren  2023

Sommaren 2023  håller jag enstaka klasser när tillfälle ges - informationen kommer här, på instagram och via mail (om du brukar få mail från mig. Får du vanligtvis inte mail från mig men önskar få, låt mig veta så ordnar jag det) 

Det blir en klass till i juni, passa på att landa in i dig själv en stund innan midsommarhelgen drar in. 

Just nu:

Mixad klass hatha + yin 20/6 klockan 18:00-19:00

Pris 175:-

Hösten 2023

Hösten 2023

Hos mig finns inga krav, inga måsten eller någon form av prestation - här yogar du helt och hållet för Din skull. Jag har from i höst 4 olika sorters yogaklasser - läs mer vid bilderna nedan. Undrar du något så hör av dig till mig. 

Välkommen att boka din plats på höstens kurser: Nedanför bilderna hittar du höstens schema.

Yinyoga

En lugn, stillsam yoga  som låter dig öva medveten närvaro, avslappning och rörlighet. Vi sitter el ligger ned i positionerna ca 3-5 minuter.

Passar extra bra om du känner dig stel el stressad.

Yoga Annas Omtanke 8.jpg
Läs mer
Hatha/Yin yoga

En klass där du får både aktiv hatha yoga & lugn yinyoga - kommer på veckoschemat hösten 2023. 

Perfekt för dig som behöver hjälp att slappna av, öka din rörlighet och landa ner med dig själv.

Yoga Annas Omtanke 7.jpg
Läs mer
Hathayoga

Vanlig yoga som är lite mer fysisk. Här får du rörlighet, styrka och lugn i en härlig mix. Alltid utifrån dina förutsättningar och med skön avslappning på slutet. 

HT 23 även som 35 min lunchklass.

Yoga Annas Omtanke 6.jpg
Läs mer
Yoga för män

En klass  där mer fysisk yoga och lugn yoga blandas i  en härlig mix . 

Passar dig som är man , stel och/eller stressad. Som längtar efter en lugn stund för dig själv.

Yoga Annas Omtanke 1.jpg
Läs mer

Hösten 2023

 

Tisdag 

9:00-10:00 Hatha/Yin - NY

17:15-18:15 Yinyoga  (fullbokad)

18:45-19:45 Yoga för män  

Onsdag

12:10-12:45  Hatha -NY (35 min)

17:15-18:15 Hatha  (fullbokad)

18:454-19:45 Hatha/Yin -(fullbokad)

Söndag

18:00-19:00  Hatha (fullbokad)

Till kurser som är fullbokade går det sätt upp sig på kö, tveka inte att höra av dig! Kontakta mig hej@annasomtanke.com el 070-6708603

  • När? Höstens kurser hålls vecka 36-47, med paus för höstlov vecka 44.

  • Pris? 2195:- per  60minuters kurs, 1295:- för lunchkursen.  

  • Bokning? Via bokningssidan

  • Betalning? Insättning på bg 5543-7081 el swish 1230579813, ange personnr som meddelande om du vill nyttja ditt friskvårdsbidrag. Välj om du betalar nu eller senare, senast 25 augusti.

Om du får förhinder vid något tillfälle finns det möjlighet att ta igen missad gång på annan ordinarie terminsklass i mån av plats. Du behöver då själv meddela mig att du önskar det, så hittar vi en lösning.

Undrar du över vilken yogaform som skulle kunna passa dig, eller har någon annan fråga - hör av dig!

Jag hjälper dig gärna /Anna

Samtliga yogakurser godkända som friskvård av skatteverket. 

Annas Omtanke

Anna är en duktig instruktör hon skapar en lugn och vilsam atmosfär på sina yogaklasser - aldrig tråkigt och man känner sig ompysslad och lugn när man lämnar yogan.

 

"Jag kan varmt rekommendera Annas yogaklasser"

Jeanette, yogadeltagare

PT yoga Annas Omtanke

Personligt yogapass

Är du trött på att ha ont i kroppen, känna dig stel, orörlig och seg? Du har problem att sova, svårt att koncentrera dig och är ute efter en förändring där du kan känna dig pigg och rörlig. Då kan yogan hjälpa dig dit.

 

Vill du helst göra din yoga enskilt? Behöver du personligt utformat yogapass utefter just din kropps förutsättningar. Då erbjuder jag 2 olika alternativ:

 

1. Det finns möjligheten att få ett skräddarsytt yogaprogram för just dig. Det är också möjligt att skapa 1-3 kortare pass för att enklare få in yogapraktiken i vardagen.  I detta upplägg med personligt yogapass utgår vi helt och hållet från Dig!

Vi träffas vid 2 tillfällen i detta program. Först ett möte där vi ses och går igenom dina önskemål & behov. Efter ca 1 vecka ses vi igen och har genomgång av yogapasset/yogapassen jag tar fram till dig. Du får med dig tydliga instruktioner hem så du kan använda passet/passen på valfri tid och plats.  

2. Du kommer till mig och jag håller ett personligt yogapass för dig på plats i lokalen på en tid som passar ditt schema. Passar dig som är helt ny på yoga, för dig som vill fördjupa din yogapraktik eller dig som inte hittat plats i lämplig terminsklass. 

Yogan kan hjälpa dig komma i balans i kroppen, träna upp rörlighet och styrka samt låta sinnet varva ner och slappna av. Låter detta som något du behöver är du varmt välkommen att kontakta mig, Du når mig via mailen här nedan.

PT yoga
Kompisgäng

Kompisyoga

Är det dags att hitta på något tillsammans med dina vänner? Då har ni möjlighet att boka en eventyogaklass på plats i min lokal eller så kommer jag till er... på försommaren kan det vara riktigt mysigt att yoga utomhus. 

Passar perfekt när det är dags för möhippa eller svensexa, mina klasser anpassar jag alltid efter de kunder som bokar - kanske vill ni ha champangeyoga? 

Hör av er med förfrågan så hittar vi en lösning så att ni får en härlig stund tillsammans. 

Annas Omtanke yoga glädje.jpg
bottom of page