top of page

Yoga med Omtanke

Jag undervisar yoga för att ge Dig möjlighet att få ta hand om dig själv, bli starkare och lugnare liksom på samma gång. Yogan hos mig handlar om både kroppen och knoppen. Annan träning handlar ofta om att mäta, räkna, bli snabbare, lyfta tynger - yogan hos mig är en motpol, en träning där du får lov att "bara vara" & lyssna av vad din kropp & ditt sinne mår bra av. 

 

Min filosofi är "keep it simpel" både på yogamattan och i övriga livet. Min yoga är inte för dem som yogat länge och vill ha avancerade positioner. Den är för dig som vill vara omtänksam mot dig själv & ta hand om hela kroppen med hjälp av olika fysiska yogapositioner (asanas), andningsövningar (pranayama) samt koncentrations- och meditationsövningar.

Yoga i Ljungby - Annasomtanke_edited.jpg

Jag erbjuder 2 olika typer av yoga, en lite mer aktiv yoga - hatha och en mer stillsam yoga - yin

För privatpersoner håller jag veckoklasser terminsvis på plats i Ljungby. Höstens kurser har startat. 

För dig som istället vill yoga då och då  finns i höst yinyoga 1 lördags-morgon/månad eller möjlighet att prova mixyogan där du får lite av båda typerna av yoga. Hösten bjuder också på 2 tillfällen att fördjupa din kunskap kring de fysiska yogapositioner i en Workshop. 

Eller så bokar du tid för personligt utformad yogapraktik.

Annas omtanke yoga .jpg

Vill ni ta del av yogans fördelar så som avslappning, stresshantering, ökat fokus, starkare och mer flexibel kropp?

Jag skräddarsyr ett upplägg efter vad just ni önskar. Någon enstaka yogaklass när ni har personalevent eller återkommande träffar under en period för att ge er och personalen de bästa förutsättningarna för att hålla över tid. 

Flera studier visar att yoga ökar förmågan att hantera stress, förbättrar minnet  och motverkar onda ryggar och stela nackar. 

Yoga Ljungby Annas Omtanke

Undrar du något, hör av dig - jag hjälper dig gärna.

Med värme & omtanke Anna

bottom of page